kordian1000, Zapewne na waszych spotach z dostępem do klona VCDS'a 12.12 albo ori. VCDS'a za piwko albo wkupienne michu_kon, Pewnie cornery a dalej nie wiem
michu_kon
1) cornery raczej bez problemu dołożysz, w szczególnych przypadkach komputer tej funkcji nie obsłuży - ale sądzę, że w Twojej OC III będzie to możliwe, potrzebny jest kabel VCDS + dobre chęci
2) Staging (test wskazówek licznika przy przekręceniu kluczyka) - to możesz również przy pomocy kabla VCDS 12.12
3) Światła dzienne jako halogeny zamiast tych oryginalnych (przód + tył) - to też możesz
4) wyłączenie ruchu wycieraczki tylnej przy włączeniu biegu wstecznego (szczególnie przydatne w zimie gdy na tylnej szybie jest zamarznięty lód)
5) Włączenie funkcji LED np. jako oświetlenie tablicy rejestracyjnej - tak aby komputer nie pokazywał błędu spalonej żarówki
6) Zablokowanie funkcji START/STOP o ile takową posiadasz w swoim aucie
Jak coś to PRIV - wszystko to co wyżej oraz trochę więcej robiłem u siebie.
czy ktoś w okolicy Krakowa Wieliczki mógłby pomóc?
Jak się nikt nie zgłosi to zapraszam na Śląsk.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
A ja mam pytanie do właścicieli O3, którzy zmieniali coś VCDSem na gwarancji i czy ASO robiło z tego później problem.
Słyszałem, że są w stanie wykryć takie modyfikacje i robić problemy z gwarancją.
Można bezkarnie kodować coś w O3 na gwarancji?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
ASO może wykryć, z resztą ja się z tym nie kryłem - staging, itd.
Nigdy z tego tytułu nie robili problemów, a trochę rzeczy na gwarancji powymieniali (ale nigdy nie miałem problemów z elektryką).
Komentarz